Neymar rep la notícia que feia més temps que esperava

Possibles banyes de la parella de Maluma amb Neymar

El cantant i la model van trencar la relació per motius que encara es desconeixen

El cantant colombià ha finalitzat la seva relació amb la model Natalia Barulich motiu pel qual han començat a rumorejar-se els motius. De moment no hi ha cap versió oficial, però tot apunta a una possible infidelitat com a màxim detonant de la ruptura.

Neymar podria ser la tercera persona

Alguns mitjans apunten al fet que Natalia podria haver estat infidel a Maluma amb una superestrella del món del futbol, el brasiler Neymar, un gran amic del cantant. «Amo molt a Maluma però en aquest moment necessitem un temps per pensar», ha dit la model en un comunicat publicat per 'Page Six'. Neymar i el cantant sempre han estat bons amics, tant que el cantant va actuar en l'aniversari del jugador del PSG a París. Ara mateix l'ex del Barça s'està recuperant d'una lesió que li impedeix poder entrenar amb el grup.

Neymar rep la notícia que feia més temps que esperava
Neymar podria haver estat el causant de la ruptura de Maluma i Natalia   | Instagram

  

El cantant i la model es van conèixer fa un parell d'anys durant el rodatge del videoclip de 'Felices los 4'. Segons ells allà va sorgir l'amor, malgrat que la relació la van iniciar bastant temps després. Els dies diran si Neymar té alguna cosa a veure amb aquesta ruptura.

També et pot interessar...