ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Increïble resposta de l'esportista catalana Queralt Castellet sobre el sexe

L'entrevista també podria batre rècords de visites

Queralt Castellet es confessa a 'La Resistencia'
Queralt Castellet es confessa a 'La Resistencia' | La Resistencia

Queralt Castellet és l'actual subcampiona del món de surf de neu, i la darrera convidada al programa de David Broncano, 'La Resistencia' a Movistar+. L'esportista catalana ha deixat tothom sorprès per alguna de les seves confessions.

   

La catalana nascuda a Sabadell és una de les millors esportistes en la seva modalitat, en surf de neu, especialista en la prova de halfpipe. Durant el programa, David Broncano va tenir curiositat sobre aquest tema, ja que aquest esport no és massa conegut, però que a ell personalment li agrada «El problema són els pals que porteu per a esquiar... Foteu la neu i a tot déu», deia Castellet a un Broncano que buscava la confrontació entre el món del surf de neu i l'esquí. Cal recordar que el presentador és fan de l'esquí.

Rècord absolut

L'entrevista anava com sempre, desordenada i sense preparar, a l'estil de Broncano que tan bé funciona, un rotllo més coloquial que fa relaxar els convidats, fins al punt que arriben a confessar coses molt íntimes. La sorpresa va saltar amb la resposta de la catalana sobre les famoses preguntes del sexe i dels diners. «He estat practicant cada dia», va dir abans de donar una resposta a Broncano sobre quantes vegades ha practicat sexe en l'últim mes. «29 concretament», va dir davant la sorpresa del presentador i de tot el públic.

  

«Això és l'hòstia, atenció, que batrà el rècord avui», li deia Broncano totalment emocionat. «Campiona absoluta!», celebrava el presentador amb el seu públic davant la confessió de Castellet. A més, la snowboarder va revelar que tenia entre 5.000 i 6.000 euros en el banc.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari