La vida de Sonia Martínez, la popular presentadora que va morir per les drogues

Molts la van relacionar amb Cayetano Martínez de Irujo, però aquest no ho reflexa en la seva autobiografia

Sonia Martínez va morir a causa de les drogues
Sonia Martínez va morir a causa de les drogues | RTVE.

Sonia Martínez, popular presentadora dels anys 80, va morir fa 25 anys a causa d'una addicció a les drogues. Es va especular molt sobre la seva possible relació amb Cayetano Martínez de Irujo.

Sense rastre de Sonia Martínez en el llibre de Cayetano Martínez de Irujo

A mesura que passen les setmanes, l'autobiografia de Cayetano Martínez de Irujo va agafant protagonisme, ja que repassa en ell molts dels aspectes rellevants de la seva vida. Per exemple, parla dels seus problemes i les seves addiccions. Malgrat totes aquestes confessions, el fill de la Duquesa de Alba no fa cap referència a Sonia Martínez.

Cayetano Martínez de Irujo no esmenta la seva possible relació amb la presentadora   | Esdiario

La presentadora va ser un dels rostres espanyols més coneguts dels anys 80. Sonia va ser la conductora de Dabadabada, emblema de la programació infantil de TVE. El seu impacte mediàtic la va portar a ser un dels principals objectius de la premsa del cor. Fins i tot va provar sort al cinema.

Després de totes aquestes llums, van començar a arribar les ombres. La seva vida comença a truncar-se l'any 1985, a causa de la mort de la seva mare. Un temps després li ofereixen presentar el programa 'En la narturaleza'. Al mateix temps, obté un petit paper en una sèrie alemanya que es roda a Eivissa. En un dels descansos del rodatge, Sonia Martínez va descansar a la platja, amb la mala sort que un fotògraf va captar la seva imatge en topless, que posteriorment es va publicar a la revista Interviú. Aquest fet va suposar el seu acomiadament del programa que presentava.

L'addicció a les drogues destrueix la seva vida

La presentadora va demandar a RTVE que es va veure obligada a readmetre-la, oferint-li presentar 'La bola de cristal' en substitució d'Alaska. La mala sort continuava i el programa es va cancel·lar poc després. Sonia Martínez es va quedar sense treball i va patir fortes depressions. La presentadora es va enganxar a l'heroïna, una addicció que la porta a viure en la indigència. L'any 1990 li comuniquen que és portadora del virus del VIH. Un any després, Sonia té una filla però li lleven la custòdia d'aquesta. El 4 de setembre de 1994, Sonia Martínez mor en la Clínica de la Concepció de Madrid.

També et pot interessar...


Comentaris
Ladyg
Aquest article està molt mal redactat i amb errors. Abans de publicar res potser caldria fer-ne una revisió

envia el comentari