La reaparició de Luis Enrique després de la mort de la seva filla

L'exentrenador de la selecció espanyola ha quedat setè en una cursa ciclista
Luis Enrique és un gran aficionat al ciclisme   | Cedida

Luis Enrique Martínez després de la mort de la seva filla es va refugiar en el ciclisme, esport que practica de manera habitual. Ara, l'exentrenador d'Espanya ha reaparegut en una cursa de l'especialitat Adventure.

  

Malgrat que el dol de perdre una filla sempre és etern, l'ex del Barça continua refugiant-se en el que més li agrada, les bicis. L'esport sempre ha estat un dels seus millors aliats, li ha servit en moltes ocasions per desconnectar del futbol, de les males èpoques on no arribaven els bons resultats. Després d'uns mesos de la mort de la seva filla, Xana, l'asturià ha decidit participar en una prova ciclista on ha quedat en bona posició, la setena.

Reaparició de Luis Enrique

Amb un temps de 5 hores i quaranta minuts, Luis Enrique ha participat en la prova ciclista 'Sa Costa Brava'. L'exfutbolista, després de retirar-se, es va dedicar a practicar esports durs. Fins i tot quan encara entrenava al Barça i després a la selecció, li agradava penjar a les xarxes fotos d'ell fent rutes amb la bicicleta. L'aparició de l'asturià en aquesta cursa són les primeres notícies d'ell després de la mort de la seva filla.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari