ÚLTIMA HORA

‼ Salut proposa fase 2 per a Girona, Catalunya Central, Alt Penedès i el Garraf

URGENT

🔴 Els registres del coronavirus sumen 26 morts a Catalunya, 3 dels quals les darreres 24 hores

Una mare reparteix caramels infectats per la varicel·la del seu fill a altres nens la nit de Halloween

La dona podria enfrontar-se fins a 15 anys de presó
Caramelos
La dona va repartir caramels infectats del virus | CEDIDA

El tema de la vacunació dels més petits de casa genera, des de fa molts anys, controvèrsia entre les famílies contràries a aquestes injeccions, i la majoria del personal sanitari.

 

En aquest sentit, tot i que de forma generalitzada els metges i infermeres, més enllà de la seva opinió personal, no haurien de rebutjar les vacunacions, sempre hi ha alguns professionals del sector que fan prevaldre la seva ideologia al seu codi deontològic.

 

 

La dona hauria infectat diversos caramels amb la varicel·la

Això és el que, suposadament, ha fet una infermera de l'hospital infantil de Brisbane (Austràlia), el Queensland Children's Hospital. La dona hauria infectat diversos caramels amb la varicel·la del seu fill abans de repartir-los a altres menors durant la nit de Halloween.

 

«El meu fill preciós té varicel·la ara mateix i tots dos hem decidit ajudar a altres amb immunitat natural aquest Halloween», va escriure en una pàgina contra la vacunació de Facebook. «Si algú més vol una mica per als seus fills, estaré feliç d'enviar-los per correu per un dòlar més les despeses d'enviament», va afegir.

 

El missatge va arribar a les autoritats de l'estat de Queensland

Lluny de quedar-se només en una anècdota, el missatge va arribar a les autoritats de l'estat de Queensland quan va ser compartit per la pàgina Light For Riley, que lluita per transmetre la importància de la vacunació. Des del Queensland Children's Hospital han confirmat que no hi ha ni hi ha hagut cap infermera que hagin pogut identificar com la del perfil de Facebook.

 

A més, han tranquil·litzat els pares dels nens que hagin demanat caramels explicant-los que el risc de transmissió seria extremadament baix. Sigui com sigui, si finalment es descobreix que l'anunci d'aquesta dona era real, podria arribar a enfrontar-se a una pena de presó de fins a 15 anys.

 

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari