Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luis Enrique, en arxiu

La nova vida de Luis Enrique després de la mort de la seva filla

L'exentrenador del Barça es refugia en el ciclisme

Luis Enrique, en arxiu
La nova vida de Luis Enrique després de la mort de Xana  | CatalunyaDiari.cat

 

Luis Enrique Martínez està travessant el pitjor moment de la seva vida després de perdre a la seva filla de nou anys a causa d'un càncer d'ossos, el passat mes d'agost. Un autèntic pal per tota la família, que ha d'intentar sortir endavant.

El periodista esportiu Julián García Candau ha revelat com es troba Luis Enrique. Segons aquest, l'exseleccionador no és capaç de recuperar-se de la pèrdua i únicament troba consol en l'esport, concretament en el ciclisme, al qual és molt aficionat.

Luis Enrique continua molt afectat

«Continua sortint els caps de setmana per les carreteres pròximes a la seva residència», assegura Candau. «Luis Enrique mostra físicament el dolor sofert. Encara no ha superat la mort de la seva filla. Pitjor ho està passant encara la seva esposa», continuava dient el periodista.

Luis Enrique sempre havia mostrat una gran feblesa per la seva filla, Xana. La petita havia acudit en diverses ocasions al camp per a veure al seu pare.  Per desgràcia, l'asturià va haver d'abandonar el seu lloc en la selecció nacional de futbol després d'assabentar-se de la malaltia de la seva filla.

La selecció espanyola té un bon substitut segons Luis Enrique

De moment, no se sap si Luis Enrique tornarà al seu lloc de treball, encara que la selecció hagi deixat obertes les portes per al seu retorn. «El temps està cicatritzant la ferida per la desaparició de Xana i no és arriscat vaticinar que la seva volta no està molt llunyana. El seu substitut és també el seu millor alumne i res millor per a la selecció la volta al duo que va començar a portar-la cap a la meta de l'Eurocopa», assegurava.

També et pot interessar...