Alma Bollo confirma el seu embaràs

Alma Bollo confirma que està embarassada

La filla de Raquel Bollo ha anunciat al seu canal de Mtmad que es troba en estat als seus 19 anys

La filla de Raquel Bollo, Alma Bollo,  ha confirmat per fi al seu canal de ‘Mtmad’ que està embarassada als seus 19 anys. Uns mesos enrere havia saltat la notícia del seu embaràs, però ni la protagonista en qüestió ni la seva mare havien volgut pronunciar-se al respecte fins ara.

Així doncs, Alma Bollo ha volgut explicar com va ser rebre la notícia sorpresa del seu embaràs i com els va afectar a la seva família: «Va ser molt xocant. No m’ho esperava així que imagineu-vos la meva família… Doncs molt menys».

 

Al principi, la seva família estava en contra

Per la seva família però, va ser difícil d’acceptar la nova situació d’ella, i no entenien com sent tan jove, volia continuar amb l’embaràs: «Tots estaven molestos perquè no entenien la meva decisió, però la van acabar acceptant perquè era absolutament meva. Ara tots estan molt feliços i ho estan vivint amb moltíssima il·lusió», comentava Alma aprofitant l'ocasió per ensenyar panxa.

 

Alma Bollo mostra la seva panxeta incipient
Alma Bollo mostra la seva panxa incipient | mtmad

 

També ha relatat que en el moment de més tensió per a la seva família, ella va decidir anar-se’n a Mallorca a refugiar-se amb el seu xicot i pensar amb més calma la situació, però que en cap cas la seva mare la va fer fora de casa tal com s'havia insinuat. De la mateixa manera, ha anunciat que  prosseguirà amb els seus estudis universitaris de Dret i que ja ha parlat amb el degà de la universitat per poder seguir amb les classes quan es converteixi en mare.

 

També et pot interessar...