Mor la filla petita de Luis Enrique amb 9 anys per osteosarcoma

Xana portava cinc mesos lluitant contra la malaltia

Tràgiques notícies per a Luis Enrique. Ha mort la seva filla petita amb només 9 anys per un osteosarcoma, després de lluitar durant cinc intensos mesos contra la malaltia. Luis Enrique ha informat via Twitter de la dura notícia i ha donat les gràcies a tothom per les mostres de suport rebudes.

En el comunicat que ha compartit l'exjugador, ha explicat que ha estat una llarga «lluita durant cinc intensos mesos»  contra la malaltia. Finalment ha afirmat que la petita Xana serà «l'estrella que guiarà la nostra família».

Elena Cullell i Luis Enrique tenen tres fills en comú
Elena Cullell i Luis Enrique tenen tres fills en comú | Cedida

 

El motiu pel qual va deixar la selecció

La decisió de l'entrenador asturià de deixar la selecció espanyola, només uns mesos després d'haver assumit el càrrec de seleccionador, tenia relació directa amb els problemes familiars greus que el van obligar a apartar-se temporalment del món del futbol i que han acabat en tragèdia.

L'entrenador es va veure obligat a deixar-ho tot per cuidar de la seva filla de 9 anys Xana, que patia osteosarcoma, un càncer d'ossos comú en infants.  Des de fa mesos la malaltia de la petita obligava a Luis Enrique i la seva dona Elena a passar «molt de temps a l'altre costat de l'Atlàntic», segons alguns amics de la parella.

Elena Cullell, el seu suport en els moments més difícils

Fa més de dues dècades que Luis Enrique i la seva dona, Elena Cullell, són companys de vida. Es van casar el 27 de desembre de l'any 1997, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Luis Enrique es va enamorar de Cullell, aleshores hostessa, un any abans de la boda, quan ell va fitxar pel Barça.  Segons informa 'Informalia', ella forma part de la burgesia catalana: és filla de Francesc Cullell, un fabricant de roba de pell que està jubilat des de fa tres anys, i d'Isabel Falguera, i té dues germanes.

L'Elena va estudiar en el prestigiós Liceu Francès Bon Soleil de Gavà, va millorar el seu anglès als Estats Units i es va llicenciar en Econòmiques a Barcelona, tot i que, segons el diari 'As', mai ha exercit la seva professió. Luis Enrique i Elena Cullell, lluny de la fama,  sempre han viscut el seu matrimoni d'una manera molt discreta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luis and Elena at Ibiza (part 2) #LuisEnrique

Una publicación compartida de Barca Wags (@fcb_wags) el

El matrimoni i els seus tres fills, inseparables

El matrimoni tenia tres fills en comú: Pacho, de 19 anys, Sira de 18, i la petita Xana, de 9 anys, que ha mort a causa de la malaltia. Pel que fa als germans de la petita Xana, el més gran combina els seus estudis amb la seva passió pel futbol, que ha heretat del seu pare, sumada a la seva afició pel paddle-surf. La Sira, que ja és major d'edat, també ha seguit els passos del seu pare pel que fa a l'amor als esports. Ella, però, és una amant dels cavalls i és una gran amazona,  guanyadora de premis molt importants.

També et pot interessar...