ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Mor la filla petita de Luis Enrique amb 9 anys per osteosarcoma

Xana portava cinc mesos lluitant contra la malaltia

La petita Xana portava cinc lluitant contra la malaltia | Cedida

Tràgiques notícies per a Luis Enrique. Ha mort la seva filla petita amb només 9 anys per un osteosarcoma, després de lluitar durant cinc intensos mesos contra la malaltia. Luis Enrique ha informat via Twitter de la dura notícia i ha donat les gràcies a tothom per les mostres de suport rebudes.

En el comunicat que ha compartit l'exjugador, ha explicat que ha estat una llarga «lluita durant cinc intensos mesos» contra la malaltia. Finalment ha afirmat que la petita Xana serà «l'estrella que guiarà la nostra família».

Elena Cullell i Luis Enrique tenen tres fills en comú
Elena Cullell i Luis Enrique tenen tres fills en comú | Cedida

 

El motiu pel qual va deixar la selecció

La decisió de l'entrenador asturià de deixar la selecció espanyola, només uns mesos després d'haver assumit el càrrec de seleccionador, tenia relació directa amb els problemes familiars greus que el van obligar a apartar-se temporalment del món del futbol i que han acabat en tragèdia.

L'entrenador es va veure obligat a deixar-ho tot per cuidar de la seva filla de 9 anys Xana, que patia osteosarcoma, un càncer d'ossos comú en infants. Des de fa mesos la malaltia de la petita obligava a Luis Enrique i la seva dona Elena a passar «molt de temps a l'altre costat de l'Atlàntic», segons alguns amics de la parella.

Elena Cullell, el seu suport en els moments més difícils

Fa més de dues dècades que Luis Enrique i la seva dona, Elena Cullell, són companys de vida. Es van casar el 27 de desembre de l'any 1997, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Luis Enrique es va enamorar de Cullell, aleshores hostessa, un any abans de la boda, quan ell va fitxar pel Barça. Segons informa 'Informalia', ella forma part de la burgesia catalana: és filla de Francesc Cullell, un fabricant de roba de pell que està jubilat des de fa tres anys, i d'Isabel Falguera, i té dues germanes.

L'Elena va estudiar en el prestigiós Liceu Francès Bon Soleil de Gavà, va millorar el seu anglès als Estats Units i es va llicenciar en Econòmiques a Barcelona, tot i que, segons el diari 'As', mai ha exercit la seva professió. Luis Enrique i Elena Cullell, lluny de la fama, sempre han viscut el seu matrimoni d'una manera molt discreta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luis and Elena at Ibiza (part 2) #LuisEnrique

Una publicación compartida de Barca Wags (@fcb_wags) el

El matrimoni i els seus tres fills, inseparables

El matrimoni tenia tres fills en comú: Pacho, de 19 anys, Sira de 18, i la petita Xana, de 9 anys, que ha mort a causa de la malaltia. Pel que fa als germans de la petita Xana, el més gran combina els seus estudis amb la seva passió pel futbol, que ha heretat del seu pare, sumada a la seva afició pel paddle-surf. La Sira, que ja és major d'edat, també ha seguit els passos del seu pare pel que fa a l'amor als esports. Ella, però, és una amant dels cavalls i és una gran amazona, guanyadora de premis molt importants.

També et pot interessar...


Comentaris
Jordi Gomez Barrero
Mi mas emotivo pesament a toda la familia D.E.P.
Patricia García Ventura
Un día molt trist. Lo siento mucho
Adriana
Siento muchísimo por el dolor que están pasando. Les mando un fuerte abrazo para todos
Rosa
Sin palabras.....un fuerte abrazo Luis Enrique, Elena, Pacho , Sira y a toda la familia. D.E.P. pequeña Xana.
Josefina
Creo que sobran las palabras, la vida a veces es muy injusta, como en el caso de Xana. Sólo os puedo decir que en estos momentos tan duros mucha fuerza y ánimo. Ella siempre estará con vosotros, es la estrella que brillará cada noche. Un fuerte abrazo a los padres, herma@s y seres queridos. ???
lolin. LATRAS. capellán
Es muy triste. Lo. Que ha pasado. Creo que no hay palabras suficientes. Para. Decir a toda la familia. Mi más sentido. Pésame. A todos. Estoy. Mal. No tengo palabras. .
M. Dolorsn
No tinc paraules devant la mort de la Xana es una pèrdua terrible es un àngel que es al cel don us cuidarà i us estimara
Adela
No tengo palabras se lo que es perder un hijo jo tan bien se lo que es perder un hijo .tengo un ángel de dos años en el cielo y otro de 43 años . un fuerte abrazo y para los niños un beso muy fuerte... D..E..P...
NÚRIA
Sento molt, la pèrdua de la Xana. Sóc voluntària de Sant Joan de Déu. Una forta abraçada.

envia el comentari