Una exconcursant de GH i amiga d'Adara carrega durament contra ella en un vídeo

Bárbara Cañuelo, concursant i amiga inesperable d'Adara a 'Gran Hermano 17', ha reaparegut després d'un temps a les xarxes socials i a través d'un directe d'Instagram ha començat a parlar malament de la que era fins ara la seva amiga

Adara Molinero
Adara durant el seu concurs a 'Gran Hermano 17' | Telecinco

El concurs d'Adara Molinero té el mateix nombre de seguidors que de detractors. El seu fort caràcter i la seva fina ironia ha fet que la concursant es posicioni com una de les més carismàtiques de l'edició i s'hagi convertit en la protagonista de molts dels fils conductors del format de telerealitat de Telecinco.

Des de fora, la seva actual parella, Hugo, intenta defensar-la i fins i tot excusar-la quan es tracten temes relacionats amb els sentiments i que l'afecten a ell directament. Però ara a Adara li ha aparegut una nova enemiga i que a més, en un principi, era una molt bona amiga seva.

Bárbara Cañuelo, concursant i amiga inesperable d'Adara a 'Gran Hermano 17', ha reaparegut després d'un temps a les xarxes socials i a través d'un directe d'Instagram ha començat a parlar malament de la que era fins ara la seva amiga.

Bárbara es refereix als fans d'Adara com a sectaris i a més, posa en dubte que siguin tan defensors de la concursant, perquè segons explica, és impossible justificar actituds d'una persona que és capaç de fer mal a la seva pròpia família només per guanyar punts dins del reality.

 

Una porta oberta a la reconciliació

Per si no n'hi hagués prou, també acusa la seva examiga de fer servir demagògia barata i que, a més, això se li dóna bé. És més, posa com a exemple quan es portaven bé i Molinero li va preguntar com podia entrar a 'Supervivientes', per a uns dies més tard, sortir en una revista criticant a la seva amiga.

Malgrat tot, en aquest mateix vídeo confessa que, si mai es torna a trobar amb Adara, podran arreglar les seves diferències i podran signar la pau. No sabem, però, si Adara pensarà el mateix quan surti del concurs i vegi aquest vídeo que ja acumula cents de reproduccions a les xarxes socials.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari