Lola Índigo podria mantenir una relació amb un famós raper espanyol

Els dos artistes s'han conegut treballant i ara compartirien alguna cosa més que la seva afició per la música

Lola Índigo
Lola Índigo durant una entrevista | Movistar

Mai se sap on pot aparèixer la teva mitja taronja, però a la feina pot ser un bon lloc i sinó que li diguin a la cantant Mimi Doblas, més coneguda com a Lola Índigo. Tot i que de moment són pistes inexactes i rumors molt estesos, sembla que la cantant hauria trobat l'amor en el seu treball.

Fa uns mesos la cantant va publicar el tema 'Lola Bunny' en el qual col·laborava amb el raper d'origen canari Don Patricio. La cançó, que ha estat tot un èxit i que ja compta amb més de 13 milions de reproduccions, sembla que ha estat el punt d'unió entre els dos que haurien començat una relació sentimental i que a passos molts petits s'aniria consolidant.

Els dos han estat per Llatinoamèrica de gira i han compartit fotografies plegats a les xarxes socials i per si no n'hi hagués prou,una seguidora ha publicat recentment un vídeo a Twitter on es pot veure als dos artistes abraçats i en actitud afectuosa.

Amb molts punts en comú

Don Patricio té 26 anys i Doblas 27 i els dos estan vivint un moment de màxim auge en la seva professió. Ahir ella va rebre el premi MTV a la millor artista de parla espanyola, mentre que ell es troba en ple llançament del seu nou treball i que ja és tot un fenomen a les plataformes de pagament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari