Kiko Jiménez deixa Sofia Suescun durant la gala de la repesca

La mala sort de Sofía Suescun amb els nois: la deixen en directe per segon cop

Kiko Jiménez va trencar amb ella fa uns dies davant les càmeres de Telecinco, de la mateixa manera que ho va fer Alejandro Albalá fa un any

Sofía Suescun, la reina dels ‘realities’ de la Telecinco no està passant pel seu millor moment, i la seva maledicció en qüestió d'amor continua. Després d’estar suportant des de fa setmanes el flirteig que han mantingut la seva parella abans d’entrar a ‘GH VIP’ Kiko Jiménez, i la dona de Diego Matamoros, Estela Grande.

 

Dies després que el seu xicot fos expulsat de 'GH VIP', semblava que tot havia tornat a la normalitat entre la parella, però arran de la repesca, la navarresa no ha pogut suportar l'actitud de Kiko amb Estela un cop ha tornat a entrar a la casa de Guadalix.

Sofia Suescun és deixada en directe per segona vegada a Telecinco

Tant és així que a la gala del darrer 29 d'octubre, Sofia tornava a viure un moment molt desagradable arran de retreure-li a Kiko el seu apropament a Estela, que va acabar provocant que Sofia anés a buscar llana i en sortís esquilada, ja que l'exconcursant, fart de les pressions de la Suescun perquè li revelés els seus veritables sentiments cap a Estela,  va acabar deixant-la en directe.

No és el primer cop que un noi deixa la relació amb Sofia davant les càmeres de televisió, ja que ara  fa un any, Suescun va ser plantada pel seu xicot d’aleshores, Alejandro Albalá,  per la situació inversa, és a dir, pel flirteig que ella estava mantenint a Hondures amb un dels concursants de ‘Supervivientes’, Logan Sampedro.

 

Alejandro Albalá deixant la relació amb Sofia Suescun a Hondures
Alejandro Albalá deixant la relació amb Sofia Suescun a Hondures | TELECINCO

Tant és així que Alejandro va agafar un avió cap a Hondures i va plantar-se davant d’ella per demanar-li explicacions, i després de meditar-ho molt, la va deixar en directe, davant les càmeres del programa, mentre ella es menjava uns 'nuggets'.

També et pot interessar...