La resposta de Carlos Navarro 'El Yoyas' davant la petició de presó per violència masclista

L'exconcursant de 'Gran Hermano' respon les acusacions de la seva exparella

Carlos Navarro podria ingressar a la presó   | facebook

El popular concursant de 'Gran Hermano' Carlos Navarro, més conegut com 'El Yoyas' podria entrar a la presó. La Fiscalia Provincial de Las Palmas demana per a ell vuit anys de presó, deu sense la pàtria potestat dels seus dos fills, 14 anys i mig d'allunyament de la seva exdona, Fayna Bethencourt i 30 dies laborals en benefici de la comunitat.

Carlos Navarro, acusat de maltractament

L'exconcursant de 'GH' està acusat d'un delicte de maltractament habitual, quatre de maltractaments en l'àmbit familiar, un lleu de vexacions i un altre continuat d'amenaces en l'àmbit familiar. Després que aquesta notícia es filtrés als mitjans de comunicació, el mateix Carlos Navarro, juntament amb el seu advocat han decidit contestar i especificar certes causes que podrien donar una altra versió molt diferent dels fets.

Fayna i 'El Yoyas' es van enamorar a 'Gran Hermano'   | Lecturas

'El Yoyas' ha volgut compartir un comunicat amb els mitjans de comunicació on s'explica la seva situació. «Fayna Bethencourt, exparella de Carlos Navarro, va denunciar i dictar l'ordre de protecció amb prohibició al meu client d'entrar a l'illa Gran Canària, però no d'incomunicació respecte als dos menors», explica en el comunicat l'advocat de l'exconcursant de 'Gran Hermano'.

  

En el mateix comunicat s'afirma que la marxa de la mare al domicili dels seus pares a Gran Canària durant l'estiu de 2017 des de Barcelona, sí que va ser amb el consentiment de Carlos Navarro existint fins i tot bitllets d'avió de tornada, mantenint una comunicació constant i fluida amb la mare i els dos menors fins al Nadal, quan la mare furta tot contacte amb els menors, mentre 'El Yoyas' es recuperava d'una depressió arran de la defunció de la seva mare.

Guerra oberta entre 'El Yoyas' i Fayna

Amb tot això, el que l'advocat de Navarro pretén, és mostrar la realitat del seu client, qui ha permès la filtració d'aquest document. «La mare no permet que el seu pare es comuniqui amb els fills. Des de l'11 de gener de 2018 el pare no s'ha pogut comunicar amb els seus fills: no té ordre d'allunyament respecte d'ells però com que no pot entrar a Gran Canària per una mesura cautelar que representa un acarnissament, i el fet de no poder trucar per telèfon perquè la mare no ho permet, senzillament s'aconsegueix que el pare ja hagi desaparegut de la vida dels menors que és el que al cap i a la fi es pretenia amb aquesta denúncia», explica l'advocat, reclamant com a acte de violència tot el que ha fet Fayna Bethencourt.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari