Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Adara anuncia per error la seva intenció de separar-se

La concursant ha confessat la seva intenció de separar-se quan creia que no l'estaven gravant

Adara i Hugo
Adara i Hugo en una fotografia d'Instagram | Instagram

Els concursants de 'Gran Hermano Vip' solen tenir tot el control sobre les càmeres que els graven en el seu dia a dia dins de la casa, però alguns cops se n'obliden d'on estan i pensant que estan sols, es confessen entre ells secrets que després acaben sortint a la llum.

Una cosa així ha estat el que li ha passat a Adara Molinero. Si en l'última gala veiem com la concursant estava confusa amb tot el que li estava passant dins la casa i els sentiments que estava palpant per Gianmarco Onestini, ara un fora de càmera hauria captat com  Adara li estava transmetent al Maestro Joao la seva intenció de separar-se de la seva parella, Hugo, un cop surti del concurs.

Aquest moment no s'ha pogut veure pel canal 24 hores, però sí que ho ha recollit el programa i ha estat el mateix Jorge Javier Vázquez qui ha trucat en directe a Hugo durant l'emissió de 'Sálvame' per explicar-li el què li havia passat i per així recollir les seves primeres reaccions.

La parella no estava bé abans que comencés el concurs

Hugo ha començat incrèdul sobre el què estava sentint, però després ha acabat confessant que  li tocarà acceptar el que la seva actual parella decideixi. A més, s'ha referit a les setmanes prèvies a què ella entrés al concurs, explicant que ja no estaven bé perquè ell estava centrat en els seus negocis i que això l'havia portat a abandonar una mica la relació. Això hauria fet que Molinero s'allunyés d'ell i que la parella afrontés el reality molt distanciats.

També et pot interessar...