Els reis han rebut una ovació durant la seva entrada al Palau de Congressos

Ovacionen la Família Reial en la seva entrada a l'auditori del Palau de Congressos

A l'exterior del recinte continuen les protestes per la presència del rei Felip VI a Catalunya

El rei Felip Vi ha estat rebut amb una ovació  quan ha entrat aquest dilluns al vespre a l'auditori del Palau de Congressos pel públic assistent al lliurament dels Premis Fundació Princesa de Girona. Els assistents -uns 1.500 segons l'aforament de l'auditori, que s'ha omplert per l'ocasió- s'han posat dempeus i s'han escoltat alguns víctors de 'Visca el Rei'. Felip VI, acompanyat de la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofia, ja s'havia assegut i s'ha tornat a aixecar per rebre l'aplaudiment del públic.

Aquest dilluns a la tarda, prop d'un miler de persones protesten per la visita del Rei a Barcelona seguint la convocatòria dels CDR, a l'avinguda de la Diagonal, prop del Palau de Congressos, que es troba blindat.

La família reial ha estat acompanyada per membres del govern espanyol

Abans d'entrar a l'auditori, Felip VI i la família reial han posat en un 'photocall' juntament amb la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo; el president del Senat, Manuel Cruz; la delegada a Catalunya, Teresa Cunillera; el president de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi), Francisco Belil, i la directora general de l'organització, Mònica Margarit. Per part de l'Ajuntament de Barcelona, hi assisteix el primer tinent d'alcaldia, Jaume Collboni,  mentre que no consta cap representant del Govern.

També et pot interessar...