Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rivera

Les xarxes esclaten contra el líder de Ciutadans

Albert Rivera va mostrar una llamborda dels carrers de Barcelona després dels aldarulls. Aquest objecte està en venda a Amazon
Rivera
Les xarxes es mofen d'Albert Rivera  | EFE

Albert Rivera ho ha tornat a fer un altre cop i en un altre debat. El polític català va portar tot un arsenal d'objectes, pergamins i fotografies per mostrar a l'audiència i als seus rivals polítics.

  

Un dels moments més comentats del debat electoral va arribar quan el líder de la formació taronja va treure en directe un petit bloc de formigó. «Mirin, això no és un souvenir del mur de Berlín. Això és una llamborda de Barcelona, de la meva ciutat», va assegurar Albert Rivera lamentant el desordre públic patit a Catalunya durant aquestes darreres setmanes. El que Rivera no sabia és que els usuaris serien capaços de descobrir el veritable origen d'aquest objecte.

Les xarxes es van encebar amb Albert Rivera

Curiosament aquest bloc de formigó es pot adquirir a Amazon per uns 30 euros, concretament per 29,50. Aquest objecte que Albert Rivera va portar al debat electoral es tracta d'una rajola Panot de la marca Feel de Panot i és una rèplica de les que s'utilitzen en les voreres de Barcelona. Aquest moment que va deixar el català amb la seva llamborda va ser molt comentat en Twitter, on els usuaris van revelar la mentida del català, qui hauria comprat aquesta llamborda per Amazon.

També et pot interessar...