Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez durant la gala de 'GH VIP Límite 48h' del 5-11-2019

Brutal esbroncada de Jorge Javier Vázquez a 'GH VIP'

El plató de 'Gran Hermano' va viure un moment de màxima tensió

Esbroncada de Gianmarco amb el germà de Gianmarco
Esbroncada de Gianmarco amb el germà de Gianmarco | GTRES

Durant l'entrevista de Jorge Javier a Gianmarco després de ser expulsat de 'GH VIP 7' la tensió va ser evident en tot moment, fins al punt que  el germà del protagonista va acabar discutint amb el presentador.

  

Lucca va criticar que Jorge Javier estava fent un «interrogatori policial» al seu germà. Durant la conversa la mare d'Adara va aconseguir que Gianmarco confessés estar enamorat de la seva filla, la qual cosa va fer que l'italià es posés a plorar, moment en què es va reactivar la discussió entre Jorge Javier i Lucca.

El germà de Gianmarco va assegurar que se l'havia obligat a donar aquesta resposta i es va aixecar «exigint» respecte per al seu germà. La discussió va acabar amb unes dures paraules per part de Jorge Javier: «Asseu-te perquè si no hauré d'expulsar-te del plató. Que trist que la teva última nit en aquest programa sigui així».

Gianmarco no encerta amb el seu comiat

'Gran Hermano' ha permès a Gianmarco acomiadar-se d'Adara però ell li ha transmès un missatge molt confús que ha deixat a la concursant totalment descol·locada i sense entendre res. Això ha provocat el nerviosisme en ella, que amb l'ajuda del Maestro Joao ha intentat recompondre totes les peces del puzle.

També et pot interessar...