Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Karmele Marchante durant un acte

Karmele Marchante i el partit polític que vol veure enfonsat diumenge

La periodista catalana detesta el partit polític d'Albert Rivera

Karmele Marchante durant un acte
Karmele Marchante detesta Ciutadans | GTRES

Resten dos dies per les eleccions i alguns famosos ja comencen a posicionar-se. El cas de Karmele Marchante és curiós, ja que la periodista durant molt de temps va treballar a 'Sálvame', programa que gairebé la porta a Eurovisió per representar Espanya.

  

Des de fa temps, Karmele Marchante es va posicionar a favor de la independència catalana, afirmant que el seu desig és veure el poble català lliure. La periodista s'ha col·locat a 'Espejo Público', on participa en les tertúlies de cor, també apareix sovint en programes de mitjans catalans. Ha estat a RAC1 on Marchante va comentar les seves sensacions del debat, a més de pronosticar els possibles resultats de les eleccions.

Karmele Marchante en contra d'Albert Rivera

«El millor del debat va ser Pablo Iglesias», va comentar la catalana. La periodista ha valorat un per un els participants del debat, i el pitjor parat ha estat Albert Rivera. «Ciutadans caurà i jo me n'alegraré molt; no els suporto», va confessar la periodista, després de criticar en nombroses ocasions l'actitud del líder de la formació taronja. «Sempre diu les mateixes coses, va repetir-se tota l'estona», va afegir la catalana referint-se a Rivera.

  

La resta de polítics també van ser criticats per la periodista, encara que no amb tanta duresa com Albert Rivera. Respecte a Pablo Casado, Marchante va dir que «s'ha rebaixat una mica, vol ser el nen bo del PP».

També et pot interessar...

  • Descobreix què votaran els famosos el 10-N
  • Karmele Marchante: «Ciutadans es va manifestar el 8M per provocar, com sempre fan»