Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso i Nacho Abad en una imatge promocional

Susanna Griso parla en directe del seu vot d'aquest diumenge

La periodista catalana continua mantenint en secret els seus ideals polítics

Susanna Griso i Nacho Abad en una imatge promocional

Susanna Griso no dirà el seu vot en directe| GTRES

Susanna Griso s'ha negat en directe a dir el seu vot, tot i la pressió dels seus companys de programa. La catalana ha dit que encara pot haver-hi dubtes, però el seu rostre semblava tenir clar a qui votar.

  

La presentadora d'Espejo Público ha comentat en directe que encara podria tenir dubtes sobre el seu vot, fet que han desmentit els seus companys. «Crec que tens molt clar a qui votar però no ho vols dir», ha comentat el periodista Nacho Abad. La catalana sempre s'ha mostrat molt neutra respecte a la política, i sempre ha evitat posicionar-se,  encara que ha reconegut no ser independentista, a diferència del seu marit.

Griso es nega a dir el seu vot

«No penso dir el meu vot en públic», ha comentat la periodista entre riures. La resta de col·laboradors tampoc han dit el seu vot. «Jo sé a qui votaràs», afegia Nacho Abad, que després li ha proposat un joc. «Mira, jo fico en un sobre el parit que crec que votaràs i després de votar veiem si estic encertat», ha proposat el periodista a la presentadora. Susanna Griso ha acceptat el joc amb la condició que obrin el sobre en privat i fora de càmeres.

També et pot interessar...