Les baralles de Susanna Griso amb el seu marit independentista

La presentadora catalana ha revelat detalls de la seva vida privada
Susanna Griso desmarca al seu programa d'aquesta notícia
Susanna Griso ha desmentit aquesta notícia | Twitter

Carles Torras i Susanna Griso són un dels matrimonis més curiosos del moment. Mentre ell és un independentista declarat que a més lluita per la llibertat de Catalunya, ella es mostra més neutre, i no recolza la independència catalana.

  

Torras utilitza sovint les xarxes socials per a llançar missatges contra Espanya. L'independentista català sovint demana la llibertat dels presos polítics catalans i ataca als partits conservadors. Aquests ideals han provocat moltes discussions en el seu matrimoni amb Griso, tal com ha reconegut ella a la revista 'Diez Minutos'. La mateixa presentadora ha tractat el tema amb humor, ja que a casa molts cops es barallen de broma.

  

La parella es va conèixer a la ràdio, i des d'un primer moment ja sabien que tenien pensaments polítics totalment oposats. Aquest fet molts cops deriva en un malestar a casa, on a la presentadora catalana se li fa complicat. «Una de les coses que porto malament és que estic casada amb una persona, Carles, que en l'ideològic i polític està molt allunyat de com jo penso. Sempre ha estat així, des que ens vam conèixer en la ràdio», ha reconegut Griso.

 

 Carles Torras i Susanna Griso sovint tenen pensaments oposats | Cedida

Griso defensa que tothom té dret a tenir els seus ideals

La presentadora de 'Espejo Público', també ha reconegut que és normal que totes les parelles tinguin gustos diferents. «Això mateix ens passa quan parlem de música, aficions, viatges, esports... Però mai ho he vist com un problema, sempre he tingut amics en totes les formacions polítiques», ha defensat Griso, que creu que tothom ha de pensar com vulgui estigui amb qui estigui. Un exemple és que Susanna Griso es porta molt bé amb Pablo Casado, Albert Rivera, Pablo Iglesias i Santiago Abascal.

  

La catalana també ha revelat a la revista una conversa que va tenir amb la reina Letícia el dia 12 d'octubre. «Se'm va acostar, em va tocar el guant i em va dir que feia molta calor», ha reconegut Griso, que va ser qüestionada pel seu estilisme, ja que semblava una picada d'ullet a la reina.

 

També et pot interessar...Comentaris
Sola
Si yo fuera Carles de verdad no soportaría tanta manipulación y mentira que cuentas en espejo público. No creo ni si quiera que tu marido sea independentista porque ver tu programa es horroroso.

envia el comentari