Gabriel Rufián recupera la il·lusió: Marta Pagola, la seva nova parella

El diputat d'ERC es va separara de Mireia Varela, la mare del seu fill Biel, fa uns mesos

RUFIÁN
Gabriel Rufián estaria sortint amb Marta Pagola | CatalunyaDiari

En els darrers mesos, són uns quants els polítics catalans que han sigut notícia per la seva privada. El romanç d'Albert Rivera amb Malú o l'embaràs d'Inés Arrimadas han estat protagonistes de les portades i ara sembla que li ha tocat el torn a Gabriel Rufián. I és que el diputat i portaveu d'ERC hauria començat una relació sentimental amb Marta Pagola, cap de premsa del PNB al Congrés, segons recollia 'Crónica Global'

El romanç s'hauria iniciat fa tot just pocs mesos. I és que el republicà no fa gaire temps que va confirmar la seva separació de la seva parella dels últims anys, Mireia Varela. Aquesta filòloga catalana és a més la mare del seu fill Biel, de 8 anys.

marta pagola
Marta Pagola és cap de premsa del PNB des de 2013 | Facebook

Anys coincidint als passadissos del Congrés

Tot fa pensar que l'amor entre tots dos s'hauria estat gestant durant aquests tres últims anys, on han coincidit, cadascú amb la seva respectiva feina, pels passadissos del Congrés dels Diputats.

És conegut el paper rellevant que ha tingut Rufián com a diputat d'Esquerra d'ençà que va arribar a la Cambra Baixa el 2016. Per la seva banda, Marta Pagola gestiona la relació dels diputats jeltzales amb els periodistes des de 2013, sent molt estimada per aquests últims, a més de ser part de l'equip de comunicació des de fa 11 anys.

També et pot interessar...


Comentaris
Narcís
Ara només li queda recuperar la vergonya.

envia el comentari