Rufián surt en defensa d'Arrimadas arran dels atacs a les xarxes en motiu del seu embaràs

L'espanyolisme ha aplaudit el suport de Rufián, mentre que l'independentisme li ha retret que no defensés els presos polítics dels darrers dies

Gabriel Rufian
Rufián surt en defensa d'Arrimadas arran dels atacs a les xarxes en motiu del seu embaràs | Catalunya Diari

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha sorprès a tothom a través de Twitter, quan, de manera contundent, ha sortit en defensa d'Inés Arrimadas arran dels atacs que estava patint a les xarxes en motiu del seu embaràs.

El líder republicà s'ha mostrat indignat i ha afirmat que «el que s'està dient avui a Twitter entorn de la vida privada d'una política i el seu anunci d'embaràs és absolutament fastigós i condemnable», sentenciant: «Callar ens fa còmplices. Jo no ho faré».

 

Suport espanyolista, crítiques de l'independentisme

Si bé el seu gest no ha tingut cap mena de reacció per part de la líder de Cs, Rufian ha rebut centenars de mostres de suport de l'espanyolisme, amb retuits i comentaris tan destacats com el de Carlos Girauta o Víctor Amela, que agraïen l'encert del republicà en defensar una rival política.

D'altra banda, alguns usuaris independentistes han criticat que el republicà defensés Arrimadas, quan ella no ha tingut cap mena de compassió en situacions similars, arribant a normalitzar que s'insultés Anna Gabriel. A més, l'independentisme retreu a Rufián que no surti en defensa dels presos independentistes de les darreres setmanes.

També et pot interessar...


Comentaris
Andreu
Fa temps que els feixistes-indepes han perdut la raó,el respecte i les formes. Avui han perdut la dignitat i la desència, no teniu res més que una ment manipulada i una gran quantitat d'idiotesa.
Patricia García Ventura
La sra Arrimadas embarassada o no continúa sent una mala persona. Recoge lo que siembra
Patricia García Ventura
Diré algún es apreciaciones dites per persones perfecte, quan es va morir la sra Bimba Bosé, l'alegria de la seva mort a les xarxes, el accident d'avió que van morir catalans I es va dir ojalá se hubieran muerto todos, als atemptats de Madrid, a la sra Chacón Dien que és mereixia la mort I etc ertc etc. I hem sembla que no van insultar a ningú per rebre aquests atacs. I hem surt un tal Andrei tigllant-nos de feixistes, manipulats. No hem faci riure.
Ramon
Arrimades anims no te escoltis als faixistes independistes escoria

envia el comentari