Ana Rosa Quintana anuncia per sorpresa l'embaràs d'Inés Arrimadas

Ana Rosa Quintana introduïa un nou tema a la seva taula política de 'El programa de AR' i avisava que no sabia si a la protagonista li faría gaire il·lusió que es fes públic.

Inés Arrimadas i Xavier Cima
Inés Arrimadas amb el seu marit, Xavier Cima | Xarxes

Ana Rosa Quintana introduïa un nou tema a la seva taula política de 'El programa de AR' i avisava que no sabia si a la protagonista li faria gaire il·lusió que es fes públic. La presentadora recordava com Begoña Villacís, actual vicealcaldessa de Madrid, vivia el seu embaràs durant les eleccions municipals i ara deia que una cosa similar li passarà ara a una companya seva de partit. Amb això, Quintana  anunciava el primer embaràs d'Inés Arrimadas i Xavier Cima.

En un primer moment, Arrimadas negava que els rumors sobre el seu embaràs fossin certs, però ara sembla que la notícia ja és de domini públic i corre per les diferents redaccions. L'absència de la diputada en alguns actes importants, van fer saltar les alarmes.

La parella es troba en plena activitat professional

 La notícia arriba en un moment clau per al matrimoni, ja que Inés Arrimadas es troba actualment en plena precampanya electoral i en molt pocs dies, començarà la campanya que la portaran a revalidar el seu títol de diputada. Per altra banda, el seu marit Xavier Cimaacaba d'acceptar una beca que el portarà a recórrer els Estats Units durant sis mesos. Faltarà veure si aquest gir de guió farà canviar les agendes dels protagonistes que es troben en un moment de màxima activitat.

També et pot interessar...


Comentaris
Lourdes
Pobra criatura?
Fina
Parlarà català? O com sa mare numés quant li convé

envia el comentari