Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Miguel Urdangarin al funeral de Constantí II

Urdangarin aconsegueix un Notable Alt durant el seu primer mes de voluntariat

Han valorat positivament la seva col·laboració, la puntualitat i l'assistència, mèrits suficients per a mantenir aquests permisos

urdangarin VOLUNTARI

Iñaki Urdangarin surt del seu voluntariat al Hogar Don Orione | Catalunya Diari

Iñaki Urdangarín ja pot dir que ha assolit amb satisfacció el primer mes del seu voluntariat  al centre Hogar Don Orione.

Cal recordar que el cunyat dels actuals reis d'Espanya va iniciar aquesta nova etapa com a primer permís de l'estada com a pres al centre penitenciari de Brieva (Àvila), per la seva implicació en el cas Noós. Després d'unes setmanes, semblava que la seva continuïtat al centre perillava arran de la petició de Fiscalia d'anul·lar les sortides de l'intern.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Un treball de vuit hores durant dos dies a la setmana

Ara bé, després del Notable Alt amb el qual han qualificat des del centre a Urdangarín, el marit de la infanta Cristina seguirà amb la seva tasca durant vuit hores i dues vegades per setmana.

Segons ha informat 'OK Diario', els avaluadors del centre han valorat positivament la seva col·laboració, la puntualitat i l'assistència, mèrits suficients per a mantenir aquests permisos. Cal recordar que, gràcies al seu passat com a esportista, Urdangarín ajuda al servei de psicomotricitat del centre i donar un cop de mà en la recuperació de persones amb mobilitat reduïda.

 

No té accés a internet, ni pot rebre visites

Així doncs, durant les vuit hores que està al centre,  el gendre del rei emèrit està a la sala de fisioteràpia, des d'on no té accés a internet, ni pot rebre visites. Això i tot, Urdangarín sí que dina amb la resta de treballadors del centre en un menjador comú.

 

També et poden interessar...