Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Susanna Griso ha entrevista al líder de Vox

Abascal sorprèn Susanna Griso amb una frase lapidària durant la seva entrevista

El líder de Vox ha aplicat un qualificatiu despectiu a Pedro Sánchez que ha descol·locat la presentadora d''Espejo Público'
Susanna Griso ha entrevista al líder de Vox
Susanna Griso ha entrevistat al líder de Vox | antena 3

Quan falten menys de dues setmanes per les eleccions generals del 10 de novembre, els líders dels diferents partits s’afanyen a oferir entrevistes pels diferents programes de televisió per aconseguir el vot del ciutadà. Així ho ha fet el líder de Vox ,  Santiago Abascal, aquest darrer dilluns, en el programa que presenta Susanna Griso a Antena 3, ‘Espejo Público’.

Santiago Abascal qualifica a Pedro Sánchez de «carronyer de la Moncloa»

Com ja és usual, Santiago Abascal ha aprofitat l’ocasió per criticar als seus adversaris polítics, denominant-los amb l’apel·latiu de ‘tricentrito’, un grup on estarien enclavats PP, Ciutadans i PSOE. El líder d’aquest últim partit a més,  Pedro Sánchez, ha estat qualificat per Abascal de  «carronyer de la Moncloa», perquè considera que és «un extremista que ha vingut a dividir els espanyols».

 

Arran d’aquest qualificatiu, la presentadora Susanna Griso no ha pogut evitar reaccionar amb estupefacció:  «Així qualifica a Sánchez?», «És dur, oi?», li ha contestat Abascal, a la qual cosa Susanna ha seguit responent-li: «Home, jo crec que és una frase lapidària que no es correspon amb la realitat», ha volgut tancar Susanna. Però el líder de Vox ho tenia clar i s’ha mantingut ferm en la seva opinió: «Jo crec que sí».

 

Susanna Griso ha quedat desquadrada davant l'apel·latiu despectiu del líder de Vox
Susanna Griso ha quedat desquadrada davant l'apel·latiu despectiu del líder de Vox | Antena 3

En l’entrevista però, s’han tractat altres temes, com per exemple l’exhumació de Franco, un clàssic a aquestes altures, sobre el qual Abascal s’ha pronunciat amb rotunditat:  «Vox mai desenterraria un mort contra la voluntat de la seva família. Ni a Franco, ni a Dolores Ubárruri ni a Lluís Companys». Sobre Catalunya també ha tingut unes paraules, dedicades a refermar encara més la seva mà dura contra els dirigents catalans i insistint en el fet que si ell governés, promouria una querella de l’advocacia de l’Estat perquè Torra rendís comptes davant la justícia.

També et pot interessar...