El cantant David Bisbal

David Bisbal titlla de mentidera a Elena Tablada

David Bisbal ha sorprès als mitjans de comunicació amb la seva última aparició.

David Bisbal ha sorprès als mitjans de comunicació amb la seva última aparició. Per norma general, el cantant no acostuma a parlar pels periodistes i fotògrafs que el segueixen en el seu dia a dia i que li pregunten per la seva vida privada. Però aquesta setmana un fet ho ha capgirat tot.

Els mitjans l'esperaven a les portes d'una vista judicial que havia tingut amb la seva exparella Elena Tablada i la que comparteix una filla, Ella. El motiu d'aquest seria que Tablada hauria trencat un acord el qual s'havia establert entre les dues bandes que consistiria en no fer aparèixer a la menor a les xarxes socials, si més no, ensenyant la cara.

David Bisbal aclareix l'acord que té amb la seva exparella

Els periodistes li van preguntar al cantant com havia anat la vista i ell va insistir en el fet que ell no acostuma a parlar pels periodistes del cor però seguidament va afegir que Elena Tablada estava enganyant als periodistes i no els hi estava dient tota la veritat. Bisbal es referia al fet que l'acord que tenien no prohibia a la model ensenyar a la seva filla a les xarxes, el que sí que  prohibia era mostrar el seu rostre sense difuminar.

Bisbal anava més enllà i deia que a més, algunes d'aquestes  fotografies anaven patrocinades per marques, pel que es donava a entendre que Tablada estava fent negoci amb les fotografies que publica amb la seva filla a les xarxes socials.

També et pot interessar...

  • David Bibal demanda a Elena Tablada
  • Elena Tablada obre les portes a una possible treva amb David Bisbal