Andreu Buenafuente ven El Terrat a Mediapro per 4 milions d'euros

Mediapro tanca la compra de El Terrat

S'hauria tancat una operació que s'hauria gestat al llarg de l'estiu

Després de mesos de negociació, Mediapro hauria arribat a un acord amb Andreu Buenafuente per adquirir la seva productora El Terrat. El grup de comunicació i audiovisual de Jaume Roures passaria a ser el principal accionista, gràcies a una operació que es va començar a gestar el passat estiu, seogns 'Crónica Global'.

La compra de la productora seria per 4 milions d'euros, segons informa 'El Confidencial'. Andreu Buenafuente, qui és propietari de la productora, hauria acordat la venda amb el gegant multimèdia per fer front als seus deutes que, tal com assenyala el mitjà esmentat, serien d'uns 8 milions. Així mateix, Mediapro assumiria el deute.

L'acord forma part de la nova fase en què vol treballar l'empresa de Jaume Roures amb l'objectiu d'entrar en borsa esdevenint una de les companyies amb més expansió financera de l'Estat.

Mantindran els seus programes estrella

La productora de Buenafuente significa doncs un gran pas en la meta de Mediapro, ja que la darrera adquisició inclourà l'apropiació dos dels shows nocturns amb més èxit a Espanya, 'Late Motiv' i 'La Resistencia' de Movistar Plus, que han confirmat. En paral·lel, la companyia multimèdia serà propietària de 'Loco Mundo','Homo Zapping', 'Nadie Sabe Nada', 'Assumptes interns' i 'Preguntes Freqüents', diversos programes que signifiquen una aposta en l'expansió de l'entreteniment televisiu i que els quals es mantindran en emissió. 

Mediapro ja controla la producció de diversos programes televisius i en línia  com són 'El intermedio', 'Zapeando', 'Ninja Warrior', 'Las que faltaban', 'La Script' i 'Six Dreams'.

També et poden interessar...