Carmen Borrego pateix un robatori al seu domicili de Madrid

Carmen Borrego abusa del Photoshop i les xarxes se'n riuen

Una fotografia es fa viral per haver utilitzat de més les eines de retoc d'imatge

La filla petita de María Teresa Campos ha compartit una fotografia a les seves xarxes socials on se la veu gaudir d'un dinar al restaurant madrileny 5 de Tirso. El que hauria de ser una publicació més s'ha convertit en pocs minuts en el punt de totes les crítiques

Els internautes més ràpids han detectat certes anomalies en la fotografia i acusen la comunicadora d'haver fet servir el Photoshop per a retocar la instantània. La falta de pràctica o l'abús de les opcions que ofereix, han fet més que evidents discordances que deixen en evidencia a Borrego.

El que més ha sobtat ha estat la textura totalment llista de la cara de la presentadora, això com l'absència de llum a tota la fotografia, excepte al seu rostre que es veu enllumenat de més. És tanta l'exageració que fins i tot, alguns usuaris han dubtat de si la cara havia estat copiada i enganxada d'un altre foto per així afavorir la instantània. 

Altres famosos que també han quedat en evidència 

No és estrany l'ús d'aquestes aplicacions per part de les 'celebrities' de la televisió que solen aplicar filtres i retocs per afavorir els moments que comparteixen a les xarxes. Alguns tenen més traça i d'altres cometen errors que es converteixen en virals. És el cas de la presentadora  Cristina Tàrrega que va voler reduir-se la cintura i en va esborrar una part d'aquesta. També  Cepeda va voler eixamplar-se l'esquena i va desfigurar la mampara de la dutxaRoi Méndez que va voler simular que hi havia molta més gent en un dels seus concerts i va clonar a una mateixa noia que apareixia a la foto repetida en fins a cinc ocasions.

També et pot interessar...