Toni Bolaño en 'Espejo Público'

Toni Bolaño perd els papers a 'Espejo Público'

El periodista va saltar contra la consellera Budó després que aquesta assegurés que l'actitud dels manifestants a Catalunya era tranquil·la

Les protestes a Barcelona després de la visita de la Família Reial a la ciutat continuen generant polèmica a la televisió.

  

Susanna Griso, presentadora de 'Espejo Público' s'ha fet eco de la notícia creant un debat sobre la situació a Catalunya de cara a les pròximes eleccions del 10N. Un dels convidats al debat ha estat l’home que va ser cap de premsa de José Montilla, el periodista Toni Bolaño

Els desagradables comentaris de Toni Bolaño

Bolaño no ha tingut cap problema a l'hora de mostrar la seva opinió sobre el conflicte català, especialment al que les declaracions de la consellera Meritxell Budó es refereix. Pel que sembla,  la política havia declarat que veia «correcta» l'actitud dels manifestants a Catalunya i que «no es va visualitzar cap agressió» durant els Premis Princesa de Girona 2019, alguna cosa amb el que Toni semblava no estar per a res d'acord. 

Toni Bolaño en 'Espejo Público'
Toni Bolaño a 'Espejo Público' | Antena 3

«No discutiré amb una imbècil», sentenciava de molt males maneres el periodista. Bolaño també ha defensat que «si la consellera no veu res estrany en l'actitud dels manifestants és perquè és cega o ximple».

  

Susanna Griso, després d'escoltar aquestes paraules afirmava que entre alguns dels manifestants es trobaven «fills de diputats catalans i consellers». En la seva línia, la periodista afegia que entre els integrants d'aquests grups hi havia  «fills de membres de Convergència».

També et pot interessar...