Miki en el seu videoclip de 'La venda'

El cop baix de Miki cap a un altre 'triunfito'

Els dos cantants van participar en el programa 'Roast Battle' on es cerquen els millors cops baixos entre els competidors

Els camins que segueixen cada concursant de 'Operación triunfo' un cop acaba aquest, són molt diversos. Alguns juguen amb la bona sort de caure en gràcia i tenir un recorregut musical amb certes ambicions i d'altres o bé desapareixen o es reinventen per tal de seguir vinculats amb el món de la faràndula. Aquest és una mica el fil argumental que van seguir Miki Núñez i Roi Méndez en la seva participació en el programa 'Roast Battle', on es van encarar per rendir comptes sobre el paper públic que tenien cadascún en l'actualitat.

Per la seva banda, Roi va atacar a Miki amb el fet que sigui independentista i que alhora representés a Espanya a Eurovisió. També va preguntar-li irònicament pel contingut de la lletra de 'La venda' i també va qüestionar el perquè les cançons de 'La Pegatina' s'assemblen tant a les seves.

Un cop va arribar el torn de Miki, aquest no es va quedar enrere i va preguntar al gallec pel seu disc. Aquest va respondre que en tenia un publicat i Miki va replicar dient que ningú se'n havia assabentat.

Miki bromeja sobre la carrera musical de Roi

Però el cop més baix va arribar quan Miki va fer referència a la presència de Roi com a col·laborador al programa de ràdio 'Yu no te pierdas nada', afirmant que «se'n alegrava perquè aquesta seria l'única manera que tenia el cantant de què la seva veu sonés per la ràdio».

Finalment els dos cantants van acabar com amics, entenent que es tractava d'un joc televisiu.

També et pot interessar...