Christian Galvez és el presentador de 'Pasapalabra'

El retorn de 'Pasapalabra' es complica

Les negociacions entre Mediaset i ITV es troben en punt mort

El retorn de ‘Pasapalabra’ a la cartellera de Telecinco es complica per moments. Un mes després de la cancel·lació de les emissions del programa després que una sentència del Tribunal Suprem així ho ratifiqués,  les negociacions segueixen igual d’estancades que el primer dia. Recordem que el conflicte és originat pels drets del programa que Mediaset deu a la cadena propietària del format, la britànica ITV, i que s’han acumulat durant tants anys que ara  la suma ascendeix fins als 15 milions d’euros, xifra que Paolo Vasile es nega a pagar.

 

'El tirón' ha substituït 'Pasapalabra' temporalment

En un principi, i arran del forat deixat per la desaparició del programa i les baixes quotes d’audiència que això va suposar per als informatius de Pedro Piqueras, que van caure en picat, Telecinco va allargar el programa ‘Sálvame’, inventant-se l’edició banana, i fa dues setmanes va tornar Christian Gálvez amb un nou i curt concurs que es realitza en el mateix plató de ‘Sálvame’ a les 20.50 h, fins a l’entrada del telediari, a les 21.10 h. Aquest concurs l’han anomenat ‘El tirón’ i consta d’un espai en què s’enfronten Rafa i Orestes, els quals han de contestar dotze preguntes.

 

'El tirón' és el nou programa que presenta Christian Gálvez
'El tirón' és el nou programa que presenta Christian Gálvez | TELECINCO

Un format pensat de forma provisional, que és probable que s’allargui en el temps, ja que les negociacions, segons apunta 'El Confidencial', estan en punt mort, perquè Paolo Vasile es nega a abonar la quantitat que ITV exigeix i  està totalment tancat a qualsevol cosa que no sigui una rebaixa d’aquesta quantitat.

 

 

També et pot interessar...