Carme Chaparro explica com ha viscut la seva substitució de 'Cuatro al día'

Joaquín Prat serà a partir d'ara l’encarregat de conduir el programa de la cadena televisiva Cuatro, i Chaparro estarà al capdavant de 'Mujeres al poder'

Carme Chaparro explica com se sent després de la seva substitució| Cuatro

La substitució de la presentadora Carme Chaparro per Joaquín Prat al plató de 'Cuatro al día' ha sorprès als teleespectadors de la cadena televisiva. De fet, són molts els mitjans de comunicació que han volgut conèixer el testimoni de la periodista, i ara Chaparro ha concedit una entrevista al diari 'El Mundo' on explica com ha viscut aquest canvi.

Si bé és cert que la presentadora va parlar positivament del seu trasllat al programa 'Mujeres al poder', ara sembla que Carme Chaparro no es mostra tan contenta. Segons el que ha declarat durant l’entrevista, l’experiència pot no haver estat tan satisfactòria com esperava.

Les primeres declaracions de Carme Chaparro sobre la seva substitució

Així doncs, la periodista va començar la seva declaració amb les següents paraules: «Estàs nerviós atot el dia. Si et digués que t’acostumes a viure així, et mentiria, però intento contenir aquesta ansietat. M’he pres bé els canvis. El meu nou programa, 'Mujeres al poder', m’il·lusiona molt, encara que és cert que em fa molta pena deixar el directe, que és el que més m’agrada».

Joaquín Prats després del trasplantament capil·lar.
Joaquín Prat és l'encarregat de substituir la periodista | CEDIDA

Carme Chaparro ha explicat amb sinceritat com està vivint aquesta nova experiència: «Se’m nota tot perquè la meva cara és molt transparent, no puc jugar al pòquer perquè se’m veu la jugada que porto. Si sento quelcom, ho dic. I si, moltes vegades penso que hagués estat millor que callés per no ficar la pota, però em passa a tots els àmbits, no especialment en el laboral. El que succeeix és que em dona igual».

A més de desfogar-se durant l’entrevista, la presentadora també ha dedicat un comentari a Vasile: «Al final, les coses no depenen de tu i cal acceptar-les, adaptar-se i gaudir del nou. M’agradaria tenir més control sobre la meva vida, però he après a conduir el vertigen».

Cadascuna de les explicacions aportades per Carme Chaparro evidencien la seva sinceritat i naturalitat, encara que en cap moment ha fet menció al seu substitut, el periodista Joaquín Prat.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari