Noelia, vídua de Reyes, reviu la seva mort: «Ell ho era tot»

Ha recordat com era el seu marit en una entrevista a ‘Viva la vida’
José Antonio Reyes i Noelia López, el dia del seu casament
Noelia López recorda José Antonio Reyes al programa 'Viva la Vida' | Cedida

 

José Antonio Reyes va perdre la vida el passat 1 de juny a causa d'un accident de trànsit i la seva vídua, Noelia, s'ha manifestat en diverses ocasions a través de les xarxes socials, però ara ho ha fet per primer cop a televisió, en concret, al programa de Telecinco ‘Viva la Vida’.

 

Noelia encara sent la pèrdua de Reyes

Noelia ha assegurat, visiblement commocionada, que «intenta buscar una sortida per les seves nenes» i continua pensant: «Per què ha passat això?», tot i els mesos que han passat després de la mort del seu marit Reyes. La seva vídua intenta distreure’s i «poc més». Confessant que «ell ho era tot» i va ser un autèntic gerro d’aigua freda: «Quan em van donar la notícia no m'ho creia, perquè acabava de parlar amb ell i em va dir que anava a pujar a l'autobús a les 11.30 que anava a Cadis i estava esperant una videotrucada. En veure que no arribava... ja em vaig assabentar del que havia passat»

 

Ara, Noelia ha volgut recordar la gran persona que era Reyes: «Molt rialler, molt bromista. Li dèiem afectuosament a casa 'el de les sorpreses' (...) Apareixia de sobte, fins i tot estant a la Xina, me’l vaig trobar al passeig de Chipiona perquè va venir a donar-nos una sorpresa», ha explicat. A més, López també ha desmentit tots aquells rumors que indiquen una possible mala relació amb la família del seu marit. Tot i que sí que ha revelat que gairebé no ha parlat amb Juan Manuel Calderón, cosí del seu marit que també estava en el moment de l’accident i va ser l’únic supervivent.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de NOELIA LÓPEZ (@noelialopezm) el

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari