Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia

Tots els detalls de la relació entre la princesa Elionor i la infanta Sofia

Les dues germanes s'estimen molt i intenten estar sempre juntes

Tothom ha pogut veure com la Casa Reial recolza la princesa Elionor, concretament s'ha vist durant els premis Princesa de Girona, on la nena ha estat protegida pels seus pares, però també per la seva germana petita, amb qui manté una excel·lent relació.

La princesa Elionor ha tingut una actuació impecable a Barcelona, on ha estat molt ovacionada. La futura reina ha sorprès pel seu gran repertori en els idiomes i en especial pel seu perfecte català. La petita es va guanyar al públic assistent i la premsa va lloar les seves paraules, molt encertades a més en el moment tan delicat que es viu a Catalunya.

Sofia sempre recolza la seva germana

El rei Felip va estar en tot moment al costat de la seva filla, davant la mirada de tots els espectadors i de la reina Letícia. A banda dels nervis d'Elionor, també hi havia una altra persona molt entusiasmada i expectant, la infanta Sofia. Les dues germanes són inseparables, s'estimen molt, i una és el suport de l'altre, es complementen molt bé. La més petita de la Casa Reial s'ha mostrat molt orgullosa de la seva germana.

Sofia és un dels principals suports d'Elionor
Sofia és un dels principals suports d'Elionor | GTRES

Els Reis han fet tot el possible perquè les seves filles no notin diferències entre elles i perquè cap de les dues sigui gelosa. La seva educació ha estat per igual, encara que en els darrers dies Elionor ha acaparat més protagonisme. Encara això, sempre intenten que Sofia tingui el seu lloc important i aparegui sempre amb ells.

També et pot interessar...