Ricky Rubio

Ricky Rubio se sincera sobre la mort de la seva mare amb una emotiva carta

Ho fa mitjançant una carta publicada en un mitjà esportiu.

La temporada 2015-2016 va ser especialment dura pel jugador de bàsquet del Masnou,  Ricky Rubio. La pèrdua de la seva mare a causa d'un càncer de pulmó es va convertir en una llarga depressió de l'esportista, el qual mantenia una estreta relació amb la seva progenitora.

Fins ara en sabíem molt poc dels sentiments que van invadir a Rubio durant tot aquell temps, però ara ha estat ell mateix qui s'ha obert a través d'un escrit que ha compartit a 'The Players Tribune'. 

El text, escrit íntegrament en anglès, explica com va rebre la notícia la seva família i com van encarar aquella situació.

Una notícia que va marcar a tota la família

Aquest és un petit fragment del text: «Després de dues hores de viatge per Minnesota vam arribar a la destinació: la Mayo Clinic de Rochester. No era una situació nova, la meva mare ja havia estat diagnosticada de càncer el 2012 i l'havia vençut, ho havíem fet en família. Però ja hi tornàvem a ser. Quan vam veure sortir el doctor, ho vam saber; era la mateixa cara que havia posat el doctor a Barcelona tres anys abans quan ens va comunicar el càncer. I sí: havia tornat i s'estava reproduint ràpidament. Ens vam abraçar.»

Ricky Rubio es nega a oblidar el record de la seva mare i constantment la recorda a través dels seus perfils a les xarxes socials. Avui dia, admet que encara no ha paït la notícia per complet.

També et pot interessar...