ricky rubio

Ricky Rubio i Sara Colomé seran pares per primera vegada

Està previst que el fill del base català i la seva parella neixi el gener de 2020

Ricky Rubio no deixa de rebre alegries darrerament i no totes en la seva carrera esportiva. El flamant campió i millor jugador del mundial de bàsquet de la Xina ha fet una gran passa en la seva relació amb Sara Colomé.  El base i la seva parella seran pares per primera vegada d'aquí a quatre mesos, ja que s'espera que el seu primer fill neixi a mitjans de gener de 2020, segons explicava la revista 'Hola'. 

Tots dos van ser un dels principals protagonistes de la festa gran celebració que es va dur a terme a Madrid després de la victòria de la selecció espanyola. Allà es va poder veure una de les poques imatges públiques on els futurs pares demostraven el seu amor amb un espontani i gran petó.   En poques setmanes, ampliaran amb un membre més «la família» del bàsquet espanyol, tal com s'han fet anomenar els jugadors durant la disputa del campionat. 

Una relació portada amb molta discreció

Ricky i Sara es van conèixer a la ciutat on ell va iniciar la seva carrera en l'esport de la cistella, Badalona. Des de sempre, el jugador de l'NBA i la seva xicota, que és propietària d'un restaurant en aquesta població catalana, han mantingut la seva relació molt allunyada dels flaixos. Tot i això, potser arran de la bona notícia, durant les últimes setmanes es va poder veure a Sara acompanyant a la seva parella durant tots els triomfs de l'equip espanyol de bàsquet.  

També et pot interessar...