La revenda d'entrades per al concert de Rosalía a Barcelona s'eleva fins als 14.000 euros

Cap de les entrades oficials en qualsevol de les localitats del Palau Sant Jordi superava els 80 euros

Rosalía és críticada per apropiació cultural després de guanyar dos MTV Music Awards
La revenda d'entrades per al concert de Rosalía es dispara fins a la bogeria de 14.000 euros | INSTAGRAM

A les deu del matí d'aquest divendres, 20 de setembre, s'han posat a la venda les entrades per al concert que Rosalía oferirà el pròxim 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. La massificació virtual per aconseguir l'entrada ha provocat que els tiquets s'exhaurissin vertiginosament, i pocs minuts després, s'ha posat en marxa el controvertit engranatge de la revenda.

D'aquesta manera, els preus oficials, que no superaven els 80 euros en cap de les localitats del Palau Sant Jordi, s'han disparat fins a xifres estrambòtiques a portals especialitzats com ViaGogo o StubHub, arribant en alguns casos als 14.000 euros per a l'anomenada 'pista premium' davant de l'escenari on actuarà la diva catalana.

Aprofitar-se dels fans, lucre assegurat

Si bé amb les hores els preus s'han estabilitzat, segueixen trobant-se molt per sobre dels preus oficials, un fet que ha provocat innumerables queixes a través de les xarxes socials, i que posa una vegada més la mirada sobre d'aquesta mena de negocis. De fet, ViaGogo i Stubhub reunien encara més de mig miler d'entrades a la venda cap a dos quarts d'una del migdia, una quantitat enorme, tenint en compte la velocitat en què s'han esgotat les entrades oficials, i una evidència que aprofitar-se dels fans és sinònim de lucre assegurat.

Tot i que Rosalía no s'ha pronunciat sobre la polèmica, històricament els portals especialitzats en aquesta tipologia de negoci han justificat que són plenament legals, ja que tenen el vistiplau dels mateixos artistes, que semblaria ser, s'enduen un pessic de tot plegat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari