Reyes sabia que la roda estava «punxada»: «Ja ho arreglarem demà»

Un dels cosins va portar el cotxe a un taller de Mèrida perquè el sensor indicava un problema en una de les rodes

Imatge del vehicle en què circulava Reyes, després de l'accident
Així va quedar el cotxe després de l'accident | CatalunyaDiari.com

José Antonio Reyes i almenys un dels seus cosins que viatjava en el cotxe el dia de l'accident mortal, sabien que la roda que va fallar estava «punxada» perquè un taller els havia advertit, segons publica 'El Español'. Una setmana abans de l'accident Reyes va demanar al seu cosí que portés a un taller d'Utrera, on li canviaven les rodes, el cotxe que no utilitzava gaire perquè passés una revisió perquè tenia intenció d'utilitzar el vehicle.

El taller assegura que va fer bé la seva feina

El taller on el cotxe va passar la revisió és un dels especialitzats de la zona i amb bona reputació. Els treballadors asseguren que van fer bé la seva feina la qual consistia a canviar les rodes per unes de noves i calibrar-les. «Estem molt tranquils. La Guàrdia Civil ja va venir aquí i va veure la documentació. Som professionals especialitzats en vehicles d'alta gama» assegurava una de les responsables del taller d'Utrera.

«El cotxe va sortir perfecte. Ens hem assabentat que després va passar la ITV» ha manifestat la responsable que afegia que aquest model de Mercedes «té un sensor de pressió baixa de rodes, que avisa el conductor» i ha assenyalat que el cotxe «va sortir amb el sensor restablert, és a dir, llest per detectar qualsevol problema de pressió als pneumàtics i avisar-ho al panel».

Un dels cosins va portar el cotxe a un taller de Mèrida perquè el sensor del cotxe hauria detectat un error en una de les rodes del cotxe després d'entrenar el dijous 30 i el divendres 31 de maig a Almendralejo.

Era habitual que los tres viajaran juntos
Tots tres viatjaven junts moltes vegades | Instagram

 

El taller de Mèrida va confirmar l'error

Des del taller de Mèrida van indicar al cosí que hi havia una llanta xafada i, segons van declarar a 'Espejo Público' van dir que «així no es podia» sortir a la carretera. El client però va dir «ja ho arreglarem demà a Sevilla», és per això, que el mecànic va entendre que volien portar el cotxe al seu taller de confiança.

Després de saber que no jugaria aquell cap de setmana, Reyes va marxar cap Utrera amb els seus dos cosins, un cop finalitzat l'entrenament. Així doncs, eren conscients del problema mecànic que patia el cotxe que com era d'alta gama i esportiu tenia unes llantes més primes que, juntament, amb el mal estat de la llanta posterior esquerre a causa de la conducció, hauria causat el fatal accident.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari