Gianmarco i Ivana Icardi

Gianmarco podria estar utilitzant a Adara per guanyar el concurs

Una ex concursant de l'edició italiana de 'Gran Hermano' assegura haver viscut una situació similar a la que està vivint l'italià amb Adara

Han hagut de passar gairebé vuit setmanes perquè el passat de Gianmarco aparegués als platós de la televisió espanyola, i ho ha fet per deixar-lo en una situació molt negativa. En la tarda d'avui, 'Sálvame'  s'ha desplaçat fins a Itàlia per entrevistar a Ivana Icardi, concursant de 'Grande Fratello' i companya d'edició de Gianmarco Onestini, ara concursant a l'edició VIP espanyola.

El testimoni de la jove és fonamental per entendre el concurs què està fent l'italià. En aquest sentit, ella explica que Onestini també era un concursant moble a Itàlia i que la manera que va trobar per despertar el seu concurs va ser apropar-se a ella i simular haver-se enamorat d'ella per saltar a la primera línia del concurs.

Segons narra Icardi,  la tàctica seria la mateixa que està fent servir amb Adara. Tot implicaria dir que li recorda a la seva ex, crear un contacte físic molt proper i regalar mirades i moments que fan sentir a l'altre molt especial.

Falses promeses del concursant italià

La italiana ha explicat que un cop va acabar el concurs va poder constatar que tot era una estratègia, perquè un cop van sortir de la casa ell va ignorar-la i no va prosperar cap de les promeses que ell li havia fet dins del concurs.

En el seu cas, ella també va deixar a la seva parella per poder estar amb Gianmarco, una cosa que sembla que també estaria contemplant Adara i que, si segueix el mateix camí,  podria acabar sent tot un pas en fals, víctima de les promeses del model. Faltarà veure com evoluciona tot plegat i si de nou, aquesta estratègia serveix al concursant per apropar-se a la final del concurs.

També et pot interessar...