Les dures paraules d'Adara que han destrossat la seva parella

Adara i Joao van estar parlant d'Hugo Sierra quan creien que no els estaven gravant

'Gran Hermano' va emetent en conta gotes la conversa encriptada que van mantenir el Maestro Joao amb Adara quan creien que no els estaven gravant. Ahir al vespre, durant el 'Límite 48 horas', Jorge Javier Vázquez va donar pas a un vídeo, advertint el mal que això podria fer a la parella que conformen Adara amb el també ex concursant Hugo Sierra. 

La conversa comença parlant en clau de les seves parelles, però un cop ja es situen amb els nous en clau,  Adara confessa que Hugo mai volia fer l'amor amb ella i que la tractava amb indiferència, desatenent així la relació i fent que ella se sentís fora de lloc.

Adara va seguir posant més exemples i es va referir al negoci que tenen en comú. En aquell punt va afirmar que a Hugo no li agrada treballar i que tot ho havia de fer ella. Per si no n'hi hagués prou, diu que quan ella intentava parlar amb ell per resoldre tots aquests problemes, ell responia «enviant-la a la merda».

Adara espera la reacció d'Hugo

Adara en un punt rebel  va afegir que «a partir d'ara qui vagi a la merda potser és ell». També va explicar que potser tot això serveix perquè ell es desperti i reaccioni, sense saber que Hugo des de fora està intentant arreglar la solució, fins i tot justificant les reaccions de la concursant.  

Per la seva banda,  Joao, va dir que quan sortissin els dos «havien d'anar de compres», que en el seu llenguatge clau vol dir que hauran de parlar amb les seves respectives parelles.

També et pot interessar...