Pilar Rubio respon les acusacions sobre el tracte especial dels seus fills

La presentadora ha parlat sobre aquest tema setmanes després de les crítiques

Pilar Rubio nega el tracte especial dels seus fills| Cedida

Pilar Rubio va ser acusada d'haver tingut un tracte de favor en un hospital amb un dels seus fills. Els fets van ocórrer fa unes setmanes, quan un pare va denunciar aquest tracte especial a les xarxes socials.

  

Un usuari de Twitter va afirmar que un dels fills de Pilar Rubio i Sergio Ramos van ser atesos de manera immediata a l'Hospital Sanitas La Moraleja, a més de tenir un tracte especial respecte la resta de nens. El mateix home va assegurar que ell i el seu nen van ser expulsats de la consulta d'urgències perquè atenguessin el nen de la presentadora i el futbolista del Reial Madrid.

Pilar Rubio nega el tracte de favor

Pilar i Sergio tenen tres fills, Sergio Jr, Marco i Alejandro. La parella mai es va manifestar sobre aquest tema i mai van revelar a quin dels nens va portar al metge, però ara, uns dies després, la presentadora ha contestat aquestes acusacions. «No parlaré de coses absurdes cada vegada que s'inventen alguna cosa», va respondre la col·laboradora de 'El Hormiguero' durant un 'photocall'.

  

Segons la mateixa Pilar, són infinits els cops que les xarxes «s'inventen alguna cosa». Per la presentadora tot això són falsos rumors que creen els 'haters', gent que s'avorreix i critica per criticar. Malgrat això, la dona de Ramos, creu que aquestes persones han d'existir per entretenir una mica les xarxes socials.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari