El fill de Sergio Ramos respon quin és el seu jugador preferit, i no és el seu pare

El moment s'ha pogut veure en un avanç de la sèrie documental del jugador del Reial Madrid

Pilar Rubio
Pilar Rubio protagonitza un dels moments més divertits del documental del seu marit | Twitter

Ja se sap quin dia es podrà veure la sèrie documental de Sergio Ramos. El mateix jugador i la seva dona han estat els encarregats d'anunciar que el proper 13 de setembre s'estrenarà a Amazon Prime 'El corazón de Sergio Ramos', un documental de la seva vida, que els seus fans esperen amb molta il·lusió. La idea és conèixer el jugador de futbol en el seu vessant més personal, fent el públic partícip de la seva vida fora del camp.

Amb la promoció que la parella ha fet a les xarxes socials del documental que s'estrenarà en menys d'un mes, els seguidors de Sergio Ramos han tingut el privilegi de visualitzar un avanç, en forma de tràiler. Gràcies a aquestes imatges avançades, els espectadors han pogut veure un dels moments més graciosos de les gravacions. És protagonitzat per Pilar Rubio i el seu fill gran, Sergio.

La resposta més divertida

En un viatge en cotxe, la presentadora li pregunta al seu fill quin és el seu jugador de futbol preferit, a què esperava que respongués el més obvi: el seu pare. La resposta del petit, però, va ser d'allò més sorprenent i va deixar la seva mare sense paraules, provocant que esclatés a riure. «Luka Modric», respon Sergio, sense pensar-s'ho ni un segon. El tràiler del documental ha generat molta expectació entre els fans de Sergio Ramos a les xarxes, que esperen ansiosos la data d'estrena.

També et pot interessar...


Comentaris
Marcos
Neymar al barca plis

envia el comentari