Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un grup de persones pujant a un tren d'alta velocitat.

Una incidència a Sants causa retards superiors a 90 minuts a vuit línies de Rodalies

Cap a les 16.00 hores l'averia ha quedat solucionada

Actualització 23/08/2019 a les 17:19

Tècnics d'Adif han reparat a les 4 de la tarda l'avaria que des de primera hora del servei d'aquest divendres ha afectat les instal·lacions de Sants de Barcelona a la zona de vies que comunica aquesta estació amb Passeig de Gràcia, segons informa Renfe. La incidència ha provocat retards superiors als 60 minuts a les línies R2 sud, R2 nord, R11, R13, R14, R15 i R16.

Es recuperaran les freqüències habituals

Derivat d'aquesta avaria, es poden produir retards de 30 minuts a les línies R1, R3 i R4 per temes de logística  de personal i material. D'altra banda, s'ha restablert a les 13.20 h la circulació al tram de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) i l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) que es trobava interrompuda des de les 08.30 h per una avaria que provocava una falta de subministrament elèctric en aquest trajecte.  Les dues avaries han provocat retards en 250 trens i més de 100.000 viatgers s'han vist afectats.

Un cop reparada l'avaria a Sants, es recuperaran de forma progressiva les freqüències habituals, encara que els retards es poden mantenir durant part de la tarda. Quan l'avaria encara no estava reparada, s'han desviat trens regionals procedents del corredor sud via Vilafranca. Les afectacions que s'han produït  des de primera hora han estat «molt importants», afirma Renfe en un comunicat. 

Actualització 23/08/2019 a les 11:07

A hores d'ara les afectacions a les línies superen els 90 minuts de retard  a causa de la incidència que s'ha detectat a primera hora del matí a les instal·lacions a Barcelona Sants. Es tracta d'una  avaria en la senyalització, una incidència que, inicialment, es va produir aquest dijous i que els tècnics van solucionar de forma provisional.  La reparació definitiva s'havia de realitzar la nit de dijous tot i que aquesta finalment, no es va dur a terme,  segons recull 'betevé'. Fonts de la companyia informen que  el servei no es normalitzarà fins al migdia.

Una avaria a les instal·lacions de Sants, a Barcelona,  provoca retards de 60 minuts a les línies R2 sud, R2 nord, R13, R14, R15 i R16,  segons informa Renfe. La incidència s'ha produït a les 6.30 hores a la zona de vies direcció Passeig de Gràcia. Tècnics d'Adif s'han desplaçat fins al lloc per procedir a la seva reparació. Així ho ha comunicat Rodalies a través de les xarxes socials:

Els usuaris estan farts de les reiterades incidències a Rodalies

La incidència, que ha tingut lloc a hora punta, ha afectat molts usuaris que es dirigien cap al seu lloc de feina. Alguns usuaris no han dubtat en mostrar la seva indignació en relació a les reiterades incidències que es produeixen a Rodalies a través de les xarxes socials.

També et pot interessar...