Vueling cancel·la preventivament 112 vols per la vaga de personal d'Ibèria al Prat

La decisió afecta a un total de 18.000 passatgers

La companyia aèria Vueling ha cancel·lat 112 vols previstos per aquest cap de setmana  com a conseqüència de la vaga de terra d'Ibèria a l'aeroport del Prat, segons han explicat fonts de la companyia. Aquesta decisió  afecta 47 vols dissabte, 66 diumenge i a un total de 18.000 passatgers.  Els 112 vols són amb sortida o destí a la capital catalana.

Vueling està informant els passatgers afectats que «possiblement» el seu vol es pot veure afectat i els ofereix una alternativa. En la major part dels casos aquesta implica reubicar-los en un vol el mateix dia o l'endemà. Des de Vueling han afirmat que volen que l'impacte de la vaga convocada pels treballadors d'Ibèria «sigui mínim» i han enviat un «missatge de tranquil·litat».

Foment estableix uns serveis del 100% dels vols a les illes, el 53 dels internacionals i el 32% dels domèstics

D'altra banda, Foment ja ha dictat els serveis mínims, en previsió que no hi hagi acord per desconvocar vaga entre els representants del comitè d'empresa i la direcció. Així doncs, el Ministeri de Foment ha establert uns serveis del  100% pels vols a les illes d'aquest cap de setmana, el 53% dels vols internacionals i el 32% dels vols domèstics

També et pot interessar...