El rei Joan Carles serà operat del cor el pròxim dissabte

El monarca passarà per quirófan el proper 24 d'agost

Joan Carles I no té dret a cap pensió
Joan Carles I serà operat del cor | EFE

Es disparen les alarmes a la casa reial sobre la salut del rei emèrit. Joan Carles serà sotmès a una quirúrgica cardíaca dissabte que ve, 24 d'agost. Aquesta operació ha estat programada després de la seva última revisió mèdica periòdica anual. Els dies 11 i 12 de juny el monarca va acudir a la revisió, on segons la casa reial, es va constatar la necessitat de programar aquesta intervenció per a finals d'agost.

L'operació tindrà lloc en la clínica Quirón de Pozuelo de Alarcón, a Madrid. Malgrat aquesta patologia cardíaca, el rei aquest estiu ha viatjat sense cap problema, juntament amb la reina Sofia, a més de proclamar-se campió del món de vela.

El delicat estat de salut del rei emèrit

El passat 11 de juny el rei emèrit va ser vist en cadira de rodes al centre hospitalari a causa del càncer de pell que pateix i pel qual va haver de ser operat per tal de poder-li extirpar part del teixit que estava afectat per un carcinoma basocel·lular. 

A aquesta malaltia se li ha de sumar els forts mals de maluc i els problemes de genoll que arrossega. Les dues coses fan que Joan Carles estigui preocupat per si finalment haurà d'utilitzar una cadira de rodes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari