Alfons Arús recupera la seva marca i provarà sort a Antena 3

El presentador provarà d'exportar el seu programa matinal a les nits dels divendres

Durant l'etapa final d'Alfons Arús a 8tv, el presentador va estar negociant amb diferents grups audiovisuals per tal de fer el salt al panorama nacional. En un primer moment, va establir contacte amb Mediaset, però segons una nota que va emetre el mateix grup audiovisual, les negociacions es van aturar a causa de les pretensions familiars del comunicador. En aquell moment, Arús es va deixar estimar per Atresmedia i va signar un contracte que el permetria dur a terme diferents formats dins del grup.

El primer encàrrec ha estat presentar el magazín de La Sexta que s'emet en un horari gairebé de matinada, però que ha aconseguit consolidar a un grup d'espectadors fidels. Alguns que ja venien arrossegats de la seva etapa a la televisió privada de Catalunya.

Ara, Atresmedia li ha fet un segon encàrrec, en aquest cas  un format que s'emetrà en les nits del divendres, fins a l'arribada de la nova edició de 'Tu cara me suena'. Aquest que tindrà inicialment sis entregues i que podrà ser renovat si funciona, es dirà 'Arusitys prime', recuperant així la marca que li va prendre el Grup Godó i que ara sembla que hauria recuperat.

Una edició nocturna sense grans novetats

Segons les informacions que ja ha publicat Yotele, el format no variarà gaire respecte a la seva edició matinal. Zàping de televisió, notícies del cor i algunes entrevistes i reportatges vinculats a personatges de la premsa rosa. Veurem si la monotonia agrada i convenç al públic de la televisió gran del grup Atresmedia. L'estrena està prevista pel 22 de novembre.

També et pot interessar...