L'aparatós accident de Chabelita durant el seu aniversari

Dues versions que no encaixen entre si, explicarien el que li va passar a la filla d'Isabel Pantoja

Chabelita
Chabelita no es parla amb el seu germà Kiko Rivera | GTRES

En poques ocasions una jornada de Chabelita passa desapercebuda. En aquesta ocasió, la celebració de l'aniversari de la filla petita d'Isabel Pantoja s'ha convertit en una nit i una matinada de màxima activitat.

Aquest cap de setmana, els amics i la parella de Chabelita van preparar-li una festa en una finca, on entre altres coses van descobrir una pinyata, van menjar i després va bufar les espelmes. Cal recordar que Isa Pi no es parla amb el seu germà, motiu principal de la seva absència.

  

La nit va seguir i en aquell moment van celebrar una capejada amb vaquetes. El que havia de ser una nit de riures i de festa en poca estona es va convertir en la pitjor de les nits. Isa P va capejar l'animal entre aplaudiments i fins i tot, va abandonar la plaça a espatlles entre aplaudiments. Després, la popular cantant va relliscar amb el fang de la plaça i l'endemà va haver d'anar a urgències perquè va sentir forts dolors al cap.

Un testimoni que no encaixa

Anabel Pantoja, cosina de Chabelita, ha explicat als seus companys minuts abans de començar 'Sálvame' que la seva cosina havia acabat a l'hospital perquè havia patit un petit accident de cotxe, però un cop ha començat el programa la col·laboradora ha canviat de versió i ho ha atribuït a l'incident de la plaça anteriorment mencionat. La resta de col·laboradors ha acusat Anabel Pantoja de mentidera i de voler manipular la història per beneficiar a la seva cosina.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari