YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Letícia es converteix en reclam publicitari a la Xina

La marca TaoBao ha utlitzat una instantània de la reina en la qual llueix un mocador vermell

La imatge de la reina Letícia és utilitzada per una marca xina per vendre mocadors
La imatge de la reina Letícia és utilitzada per una marca xina per vendre mocadors | Cedida

TaoBao és una de les marques xines de productes online més grans del món amb uns 190 milions d’usuaris , i recentment ha esdevingut notícia per vendre un mocador pel coll utilitzant la imatge de la reina Letícia. Concretament, una instantània de la reina de l’1 de desembre del 2014 a Alemanya, quan la reina va utilitzar un mocador vermell conjuntat amb el seu abric vermell, durant un viatge oficial a Berlín.

TaoBao utilitza la imatge de la reina Letícia per vendre el seu mocador

El mocador en qüestió no és el mateix que ven la web, però sí molt semblant, i TaoBao ha decidit aprofitar el gust per l’estilisme que té sempre la reina, per enamorar als seus usuaris i que comprin l’article. La reina és un referent molt seguit i emulat en qüestions d’estilisme i moda, i les seves eleccions quant a complements i roba de vestir sempre causen furor i són imitats a l’instant.

 

leticia
Letícia i Felip a la gala d'entronització de l'emperador Naruhito | Cedida

L’últim cop que va causar sensació va ser durant el seu viatge al Japó per l’entronització de Naruhito, quan va atraure totes les mirades presentant-se amb un vestit rosa de flors de Carolina Herrera, amb el qual va fascinar a mig món. Ara, la botiga online xina TaoBao, ha aprofitat la seva popularitat creixent en terres asiàtiques per utilitzar la imatge de Letícia com a reclam publicitari.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari