SEAT presentarà una moto 100% elèctrica: eScooter concept.

SEAT estrenarà una moto 100% elèctrica el 2020

Serà equivalent a 125cc i es presentarà el pròxim 19 de novembre

L’empresa automobilística SEAT continua apostant any rere any per la mobilitat urbana.  Un motiu que l’ha fet entrar per primer cop en el món de les motocicletes elèctriques és la seva nova aposta de cara a l’any 2020, el SEAT eScooter concept.

La presentació d’aquesta motocicleta, que serà 100% elèctrica i equivalent a 125cc,  es portarà a terme el pròxim 19 de novembre a la ciutat de Barcelona durant la celebració del Smart City Expo World Congress.

SEAT aposta per la mobilitat eficient

Amb aquest nou vehicle, SEAT vol ampliar la seva estratègia de mobilitat urbana de la companyia, centrada principalment a oferir solucions sostenibles per a les ciutats. Tal com ha afirmat el president de l’entitat, Luca de Meo, «el creixement continu de les grans ciutats fa que aconseguir una mobilitat eficient sigui un dels nostres reptes  principals».

Tenint en compte que Barcelona és la ciutat d’Europa amb major nombre de motos per habitant, SEAT ha desenvolupat aquest nou concepte amb el fabricant barceloní Silence, per tal d’aportar solucions sostenibles. A més, aquest nou vehicle  es comercialitzarà tant per a particulars com per a flotes compartides.

Aquesta última aposta d’innovació elèctrica de la marca  se suma al concept car SEAT Minimó, un vehicle 100% elèctric que combina el millor d’un cotxe i d’una moto, dissenyat per adaptar-se a les plataformes futures de mobilitat.

SEAT Minimó combina el millor d’un cotxe i d’una moto.
SEAT Minimó combina el millor d’un cotxe i d’una moto. | SEAT

També et pot interessar...