Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la recol·lecció de l'oliva de les Garrigues

L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes, de les Garrigues, al ‘Top 10’ del món

Quan l’oliva arriba al molí és molta en fred mitjançant procediments exclusivament mecànics

Imatge de la recol·lecció de l'oliva de les Garrigues
Imatge de la recol·lecció de l'oliva de les Garrigues | LleidaDiari.cat

L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes novè al rànquing mundial de 'Evoo World Rànquing'  en categoria arbequina.

Aquest rànquing contempla els premis que l'oli Les Cabanes ha rebut durant aquest any en els diferents certàmens que han estat una medalla d'or als New York Olive Oil, una medalla de bronze a Los Angeles International EVOOC, una medalla de plata als Olive Japan IOOC, dues medalles d'or i bronze als London IOOC i una medalla de bronze als China IOOC.

[predef]lleida-whatsapp-198[/predef]

Un oli d'oliva verge extra Premium d'edició especial limitada

L'oli Les Cabanes és un oli d'oliva verge extra Premium d'edició especial limitada, de collita primerenca, elaborat amb el 100% d'olives arbequines seleccionades  i que es comercialitza en ampolla de 500 ml amb la marca 'Taste of Earth'. La nota de tast determina que es tracta d'un oli on estan presents fruites verdes amb tocs de poma i nou, tomàquet i carxofa, amb un perfil molt afruitat i un lleuger toc picant.

El passat mes d'octubre es va iniciar la recol·lecció d'aquest oli d'edició especial limitada, un procés en el qual l'oliva es cull directament de l'arbre quan encara es troba en un verd molt primerenc. Quan l'oliva arriba al molí és molta en fred mitjançant procediments exclusivament mecànics.

Imatge de la recol·lecció de l'oliva de les Garrigues
Imatge de la recol·lecció de l'oliva de les Garrigues | LleidaDiari.cat

Associació creada per promocionar mundialment els OOVE més premiats del món

L'OOVE Rànquing Mundial (EVOO World Rànquing) és una associació que va ser creada per promocionar mundialment els OOVE més premiats del món, de cara als consumidors. Aquest rànquing premia els olis d'oliva verge extra, que han participat en algun dels 31 concursos realitzats durant l'any 2019  i no inclou a la llista les classificacions de llibres o revistes que no siguin competicions internacionals.

Aquesta novena posició al 'Evoo World Ranking' és per la Cooperativa de Juncosa de Les Garrigues un gran reconeixement al treball realitzat i un orgull. Un guardó que se suma als obtinguts l'any 2018 als Internacional AVPA París Gourmet (medalla d'or) i als Oil China Competition (medalla de bronze), junt amb els obtinguts aquest any i que posen en alça la qualitat dels seus productes amb Denominació d'Origen Les Garrigues i la innovació, que formen part de la base de treball de la cooperativa.

També et poden interessar...