Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Font

Joan Font, president de Bonpreu Esclat, comparteix el lideratge amb la seva filla

S'ha convertit en la número dos de l'empresa

Bonpreu
Un supermercat Bonpreu | Bonpreu

Bonpreu Esclat és una marca d'èxit. Aquest 2019 l'objectiu de l'empresa és superar els 1.300 milions d'euros de facturació. Joan Font, president executiu del holding empresarial, tancava a mitjans d'aquest 2019 un acord amb el seu germà, Josep Font, a qui li comprava la meitat de l'empresa per 300 milions d'euros. Ara, segons explica 'Crónica Global', Anna Font, filla de Joan Font, s'ha convertit en la número dos de l'empresa.

Joan Font
Joan Font, a la dreta de la imatge del seu germà Josep | Europa Press

Anna Font, hereva i nou pes fort de Bonpreu

Segons expliquen,  Anna Font ja compta amb els màxims poder de la societat des del passat octubre, una posició que fins fa poc ocupava Abel Font, cosí germà d'Anna i que havia estat subdirector general de les diverses empreses  que inclouen la marca: els supermercats, una filial immobiliària i l'empresa encarregada de comprar els productes d'alimentació que es comercialitzen a la xarxa de supermercats.

Anna Font ja formava part de l'empresa familiar. Hi va entrar el 2012 amb l'encàrrec de la transformació digital de la companyia, que ofereix la possibilitat de comprar online i passar a recollir els productes en alguns centres especialitzats sense haver -gairebé- de baixar del cotxe. Com ja fa el seu pare, Anna Font té un perfil baix, no apareix en els mitjans de comunicació i evita les compareixences públiques. 

2019, any de novetats i de xifres rècord

La voluntat de l'empresa és poder superar aquest 2019 els 1.300 milions d'euros de facturació. Per aconseguir-ho, aquest 2019 presentaven diverses novetats: forn de cocció de peix i marisc, d'espai de córner de sushi, de pizza al gust del client i d'electrolineres per a vehicles elèctrics i híbrids endollables. L'oferta en si vol donar resposta a les noves tendències en alimentació amb una creixent demanda dels plats de fàcil consum; que permeten als clients estalviar temps, guanyar comoditat i a la vegada apostar per aliments saludables i de qualitat. Aquestes novetats ja son una realitat en diversos establiments.

També et pot interessar...